Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Elektronik från en av världens största tillverkare! MSI är ett taiwanesiskt elektronikföretag och för ett par år sedan var företaget en av världens största tillverkare av grafikkort och moderkort. Är du ute efter något i den stilen bör du alltså börja leta på den här sidan. Här finns nämligen ett stort utbud av billiga MSI produkter och du kan hitta datorkomponenter, grafikkort och annan typ av elektronik från företaget! Välkommen att fynda online hos oss till väldigt bra priser!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss kan du hitta all typ av elektronisk utrustning som du kan tänkas behöva. Inte bara från företaget MSI, utan även från andra stora tillverkare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt för datorn och lite till! Oavsett om du är en slipad gamer eller en person som bara använder datorn då och då, kan du med stor sannolikhet hitta något för din dator i det stora utbudet av produkter från MSI här hos oss. Vad sägs exempelvis om ett grafikkort som kan användas för bildbehandling eller till datorspel? Eller varför inte ett nytt moderkort till din persondator? Den som inte är ute efter någon typ av kort eller ett annat tillbehör, kan faktiskt istället välja att köpa en helt ny dator från MSI. De har både bärbara och stationära datorer samt olika typer av tablets!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.