Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stekhäll & gasolbrännare från Murrikka online! Att laga mat är roligt, och det är extra roligt när en är ute i naturen och lagar, samt när en har bra produkter att använda sig av. Bra produkter för matlagning utomhus får du om du handlar från märket Muurikka. Väljer du dessutom att handla deras produkter via oss på Fyndiq kan du göra riktiga fynd. Vi säljer dem nämligen till låga priser. Här kan du handla till exempel Muurikka stekhäll billigt, en av deras mest eftertraktade produkter.

Tips för ett lyckat köp! Mycket från Muurikka kan vi erbjuda, men inga Murrikka recept — dessa får du hitta på egen hand. Lycka till! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Muurikka matlagningsprodukter för dig som njuter av uteliv! Muurikka är ett finskt företag som från början enbart sålde stekhällar, men som nu har flera produkter som möjliggör matlagning utomhus. Muurikka menar att matlagning är någonting man gör tillsammans, och att det är en upplevelse att samlas och laga mat. Deras mest populära produkt, stekhällen, kan du självklart köpa via oss på Fyndiq. Du kan även fynda produkter som till exempel Muurikka regulatorset eller Muurikka gasolbrännare som har vindskydd med ben för att klara eventuella väderproblem. Något som låter intressant? Kika igenom det stora utbud vi erbjuder och köp hem allt vad du önskar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.