Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Nuxe produkter online!

Köp naturkosmetik från märket Nuxe! För nästan 60 år sedan grundades märket Nuxe av en parisisk apotekare. Några årtionden senare togs företaget över av en kvinna som var intresserad av växtterapi och aromaterapi. Den nya prägeln gjorde varumärket till ett utav de mest säljande varumärkena på apoteken i Frankrike och nu är märket ett av de absolut framstående inom naturkosmetik! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Nuxe produkter. Du kan bland annat hitta hudkräm, ansiktskräm och läppbalsam i sortimentet! Skynda att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp! Du hittar inte bara hudvård hos oss på Fyndiq. Vi har även ett stort utbud av smink och hårvård! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Skonsam hudvård från Frankrike! Som vi tidigare skrivit säljs märket Nuxe på apotek runt om i Frankrike och är även ett av de bäst säljande varumärkena där. Eftersom produkterna får säljas på apoteken, är detta lite utav ett kvitto på att de är skonsamma och innehåller naturliga produkter. Många av produkterna är även ekologiskt certifierande. En utav de ekologiska produkterna är NUXE Bio Beauté Cold Cream Ultra-Rich Cleansing Bar, som är en tvål gjord på naturlig cold cream. Den ger näring och skyddar torr och känslig hud!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.