Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda OXXO Design billigt online!

Smycken gör en fin! Fina smycken och accessoarer i alla dess former är helt klart något som sätter guldkant på livet och ett halsband, armband eller ring kan vara det som gör din outfit komplett. Det är också just därför som du kan hitta fina och billiga smycken från OXXO Design här hos oss på Fyndiq, så att du alltid kan känna dig riktigt fin. För som sagt, om det är något som får en att känna just så, är det ju trots allt design smycken i alla dess former. Välkommen in att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Att smycken är en bra accessoar har vi redan konstaterat, men så även klockor! Glöm därför inte att kolla efter en fin OXXO klocka. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Halsband med mera för alla! Att OXXO Design smycken är något som kan piffa till vem som helst är ingen hemlighet. Men vilket smycke ska man välja? Det finns trots allt mycket att välja bland. För vissa faller valet nästan självklart på ett OXXO Design halsband, men om du hellre vill ha en ring eller ett armband finns det också i OXXO Designs stora utbud. Kolla runt på egen hand och se vad som faller dig bäst i smaken, du kommer garanterat att hitta smycken som du tycker om.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.