Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Palladium skor online!

Köp tuffa boots från Palladium! Det finns många människor som älskar att köpa skor, och ska man göra det vill man ju att det ska vara både bra och billiga skor från ett märke man gillar, till exempel Paladium! Här på Fyndiq samlar vi nätets alla fynd under ett och samma tak, och kan därför erbjuda ett stort utbud till lågt pris! Frakten behöver du inte oroa dig för heller, den är låg och blir aldrig högre hur många skor du än beställer! Ett riktigt bra recept för att fynda med andra ord!

Tips för ett lyckat köp! Se till att de Palladium boots du stoppar i varukorgen är i rätt storlek, så att du inte får ett par för små eller för stora i din beställning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Palladium boots, från däck till skor! När Palladium grundades år 1920 så tillverkade de däck till flygindustrin, men idag tillverkar Palladium skor som sneakers och kängor för hela slanten! Med sin höga kvalitet och de hållbara sulorna med sitt grova mönster passar de bra både för den som är ute i skog och mark och den som vill vara moderiktig på stadens gator. Palladium är så bra att när de började tillverka sina kängor så använde Främlingslegionen i Frankrike sig av deras skor under sina turer bland annat i Nordafrikas ökenlandskap samt i Atlasbergens hårda terräng. Snygga skor som dessutom klarar av tuffa förhållanden, kan det bli mycket bättre än så?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.