Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Panasonic produkter online!

Elektronik i toppklass! Är du ute efter elektronikutrustning som är gjord av ett välkänt varumärke, som är av högsta kvalitet och som håller år efter år? Vill du dessutom hitta produkterna billigt och på nätet? Då ska du titta på den här sidan hos oss på Fyndiq. Här har vi nämligen samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Panasonic. Här kan du hitta allt från rakapparater och trimmers till hörlurar, batteriladdare och läderväskor till kameran. Välkommen att hitta din nya utrusning online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa hem flera elektronikprodukter på en gång! För du kommer väl ihåg att vi alltid har samma frakt oavsett hur mycket eller lite du handlar? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Trimmers eller dammsugare? Panasonic är känt för att ha produkter som bara går och går och går, oavsett om det handlar om en hårklippare eller en dammsugare. När det kommer till elektronikprodukter till badrummet är Panasonic riktiga mästare och har ett stort utbud. Välj mellan en rakapparat som kan justeras i tolv steg och en elektrisk munsköljare som rengör tänderna med vattentryck. Eller vad sägs om en näshårstrimmer till morfar eller farfar som även fungerar bra till öronhår? Är du ute efter riktigt bra batterier så finns även det här på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.