Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Patisse tillbehör billigt online!

Allt för bakning! Att baka är alltid trevligt, oavsett om det är en chokladtårta eller smaskiga muffins som tillverkas. Viktigt är dock att ha rätt baktillbehör när du bakar, och just därför är vi på Fyndiq glada över att kunna presentera Patisse, som har baktillbehör för varje kaka. Hos oss kan du dessutom köpa baktillbehör billigt, och vi levererar snabbt och enkelt bakformar, kavel och allt vad du beställer så att du ska kunna baka så mycket du vill. Kolla in det stora utbud från Patisse som finns här, du kommer säkerligen att hitta något du gillar.

Tips för ett lyckat köp! Köp en mindre kavel om det handlar om bakning för barn, de är lättare att hantera men gör kakorna minst lika goda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inga kakor utan recept! Det första du ska göra när du har beställt dina baktillbehör online är att leta fram ett riktigt bra recept. När du har gjort det är det sedan bara att vänta in leveransen så att du kan skapa godsaker med snabb bakning. Vi strävar alltid efter att du ska få din leverans så snabbt som möjligt, och det gäller självklart oavsett om du beställer Patisse silikonformar eller vanliga formar. Kom in och beställ allt vad du önskar, så att du sen kan bjuda på massa hemlagade godsaker!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.