Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fina barnkläder från Phister & Philina! Barn är ett småfolk vi alla älskar, oavsett om det är våra egna eller någon annans. Och barn klarar sig inte utan vuxna, vi måste ta hand om dem. Bland annat genom att ge dem kläder som är snygga och bekväma. Det är enkelt att göra, speciellt om du handlar kläder från Phister & Philina via oss på Fyndiq. Ta möjligheten att köpa billigt och snyggt på samma gång, från ett märke som älskar barn lika mycket som du!

Tips för ett lyckat köp! Det är smart att köpa allt du behöver när du ändå är här. Hos oss är frakten ändå densamma oavsett hur mycket du väljer att köpa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnklänning, jacka & byxor i ett köp! Danska Phister & Philina har sedan starten vuxit sig till en mycket omtyckt leverantör av barnkläder. Deras fleece jackor är speciellt omtyckta, och att köpa en jacka tillsammans med en snygg barnklänning online är ett smart val. I alla fall om du handlar hos oss på Fyndiq eftersom frakten blir densamma oavsett hur mycket du köper. Passa på att handla en hel outfit till ditt barn när du är här! Phister & Philina har ett stort utbud av fina barnkläder och vi erbjuder dessa till ett lågt pris. Bättre deal än så är svår att hitta.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.