Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Pilgrim produkter online!

Vackra smycken från Pilgrim hittas här! Söker du ett par exceptionella örhängen, en vacker ring, ett strålande halsband eller ett annat smycke med stil? Då är Pilgrim rätt märke för dig – och här hos oss på Fyndiq kan du köpa dessa smycken till ett lågt pris. Vi har nämligen samlat mängder av billiga Pilgrim smycken på ett och samma ställe, allt för att du ska hitta det smycke som passar dig bäst. Kom in och se om du hittar rätt smycke för dig, det tror vi nämligen att du gör!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du beställer, så tveka inte att plocka hem allt du önskar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pilgrim betyder att gå sin egen väg! Två danskar är det som står ansvariga för dessa vackra smycken, och vad som 1983 började som smyckesförsäljning på festivaler har nu blivit mycket större än så. Pilgrim betyder att våga resa – och ett pilgrim halsband runt halsen visar på mod att gå sin egen väg. Likaså är det om du har ett Pilgrim armband, ring eller annat fint smycke. Köp någonting till dig själv och passa samtidigt på att köpa ett smycke att ge bort. Ett smycke från Pilgrim är en perfekt present vid födelsedag, konfirmation och student. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.