Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Pinewood Kläder på nätet!

Börja jaktsäsongen med Pinewood! Att röra sig ute i naturen är underbart, och speciellt om en får ägna sig åt fiske och jakt. Det krävs dock att en har rätt kläder. Pinewood byxor, jackor och övriga kläder passar perfekt till den som älskar friluftslivet, och vi på Fyndiq är stolta över att kunna presentera dessa fina kläder av hög kvalitet till ett billigare pris. Oavsett om du är ute efter fiske kläder eller jaktkläder är det någonting vi har här, och med en jacka från Pinewood Lappland Extreme eller någon annan modell från vårt stora utbud, kommer du bli ett med naturen!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kontrollera storleken på de kläder du beställer, det är ju trist om jaktbyxorna sitter fel när de kommer fram. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pinewood, ett jordnära företag! Rainer Russel heter han, grundaren och ägaren av klädesvarumärket Pinewood. Det är ett svenskt företag vilket registrerades 1997, men som kom till tidigare än så. Det var i Rainers mammas källare som han började ta fram kläder, och med visdomsorden skynda långsamt växte sig företaget större, utan att tappa sin jordnära charm. Pinewood är nu etablerade på marknaden, även om det fortfarande kan klassas som ett litet företag. Hög kvalitet till vettiga priser är något de eftersträvar, och det värmer i hjärtat hos oss på Fyndiq av att sälja deras kläder — just för att det ger dig möjligheten att bli ett med naturen till ett billigare pris. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.