Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Redken hårvård!

Redken schampo & balsam! Få hårprodukter har lyckats uppnå en sådan status som det populära och alltid aktuella märket Redken. Hos Fyndiq hittar du billig inpackning från Redken online. Alltid omhändertagande, alltid en frälsning för ditt hår. Redken har hårvård för både kvinnor och män, och kan erbjuda ett brett sortiment av schampo och balsam med en rad olika egenskaper. Kommer den populära favoriten också att bli din?

Tips för ett lyckat köp! Inom märkets sortiment finns en rad storfavoriter. Några av de flaskor som har blivit populära från Redken genom åren är bland annat serierna Extreme, All soft, Time Reset och Intra Force. Vilka av dessa som finns att köpa här online hos Fyndiq varierar. Men en sak som inte varierar, är det låga priset. Har man väl hittat en favorit vill vi på Fyndiq att man ska kunna köpa den igen utan att spendera en förmögenhet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Köp Redken på nätet! En uppskattat present som gör att det sprids ett leende på läpparna eller en gåva till en själv när det som behövs som allra mest? Redken är ett märke med attityd som aldrig kräver något tillbaka. Det strålande håret kommer utan att man behöver be om det, så snart man har tagit tag i saken och köpt Redken. Hårvård och hårprodukter som ger en energikick och gör att dagarna med de trötta håret känns långt borta.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.