Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Reima barnkläder billigt online!

Lekfullt med Reima barnkläder! Det är när barn får vara ute och leka som de mår som allra bäst. Då gäller det att även klä dem rätt så de får ut mesta möjliga lekglädje. Det är precis det som klädesmärket Reima tänkt på när de tar fram sina kläder. Här på Fyndiq kan du ta del av ett fint utbud av billiga barnkläder med allt från coola barnmössor och barnvantar till en värmande Reima overall som ser till så leken håller i sig så länge man vill.

Tips för ett lyckat köp! När du handlar barnkläder så är det viktigt att du håller koll på de olika materialen så du vet vad kläderna skyddar mot — oavsett om det är en vinterjacka eller ett par vantar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Reima — för aktiva barn! Deras slogan för aktiva barn säger allt och får en att känna trygghet till både bra material som håller värmen och sköna kläder som ens barn kommer trivas i. När det kommer till vinterkläder för barn så behöver inte det ena utesluta det andra då det finns coola barnkläder som även ger värme och smidighet. Tänk på att använda bra skor och värmande vantar som håller värmen. Och en Reima mössa blir som pricken över i:et när det kommer till att klä ditt barn rätt i kyligare väder.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.