Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Restylane

Restylane skincare med unik formula! Små kristallformade partiklar i formulan binder vatten på ett sätt som naturligt håller hudens fuktbalans på rätt nivå, jämnar ut små fina linjer och gör huden slät. Restylane skincare håller vad de lovar och lämnar ingen besviken.

Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, en patenterad teknologi. De kristallformade partiklarna i Restylane skincare-formulan reflekterar ljus och ger huden fantastisk lyster! För att stärka de naturliga egenskaperna som finns i Restylane skincares produkter, undviks ämnen som emulgeringsmedel, konserveringsmedel, silikoner, färgämnen och mineraloljor, då de är främmande för huden.

Överraska med Restylane skincare! Egenskaperna i Restylane skincare är unika och skiljer produkterna från andra hudvårdsprodukter. Produkterna är en perfekt present för den skönhetsintresserade, och här hittar du produkterna till riktiga fyndpriser!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.