Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga RFSU kondomer på nätet!

Skydda dig med RFSU kondomer! Vi får lära oss det tidigt, att det är viktigt att tänka på skyddet när man har sex. Och visst är det viktigt, utan tvekan! Här på Fyndiq hittar du ett brett utbud av kondomer från RFSU till bästa möjliga pris, här är nämligen alla nätets fynd samlade på en och samma plats! Fraktkostnaden är låg och genom att handla online så slipper du den där tryckta stämningen som kan uppstå när du i kassan ber om ett paket kondomer och rodnar inför den söta personen i kassan.

Tips för ett lyckat köp! Kondomer har lång hållbarhet, så om du gör av med en del kan du passa på att köpa ett ordentligt storpack så du aldrig står där och saknar en kondom! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kolla läget med ett RFSU graviditetstest! Även om du nu har gjort rätt och faktiskt tänkt på att skydda dig så kan även de bästa kondomer ibland spricka — och då kan du behöva göra ett graviditetstest för att veta om du blivit gravid. Eller är du kanske ute efter att bli gravid och vill veta om du har en bebis i magen? RFSU gör tillförlitliga graviditetstest som du billigt kan hitta här. Du hittar även RFSU glidmedel och massageoljor, perfekta för när du och din partner ska ha en mysig stund tillsammans, eller om du bara ska ha det trevligt med dig själv.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.