Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Avdelningar
Sista exet

Fynda billiga RoC produkter online!

Massor av bra hudvårdsprodukter! Att ta god hand om dig själv, så att du verkligen mår bra från insidan och ut, är otroligt viktigt. Så oavsett om du har torr hy eller fet hy, så bör du använda produkter som passar för din hudtyp och inte något annat. Det gör faktiskt stor skillnad! Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett bra utbud av RoC produkter, och det dessutom riktigt billigt! RoC har massor av bra hudvårdsprodukter, så oavsett om du är ute efter en ögonkräm, nattkräm eller kanske en toner så kan du säkerligen hitta något som passar dig riktigt bra. Vi önskar dig helt enkelt välkommen att fynda för fin hy!

Tips för ett lyckat köp! Om du hittat en serie som passar din hy perfekt är det lika bra att klicka hem alla dessa produkter. Det kommer göra under för din hy! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hudvård för alla hudtyper! Hudvård är verkligen något som hjälper och påverkar din hy, så att ha rätt produkter är faktiskt viktigare än vad du kanske tror. Och alla som har lyckats att hitta rätt typ av ansiktskräm för sin hy vet såklart exakt vad vi pratar om. Som tur är så kan de allra flesta hitta något som passar just dem och deras hudtyp bland alla olika produkter från RoC!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.