Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Massor av goda dofter online! De allra flesta håller nog med om att när man bär en god doft, så känner man sig lite extra fylld av självförtroende. Så att ha en eller flera parfymer hemma som du trivs i är något som är viktigare än vad du kanske tror. Här hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av produkter från Rochas, och det dessutom riktigt billigt! Så oavsett om du är ute efter Rochas Femme eller Rochas man, så kan du hitta något som passar dig hos oss. Vi önskar dig helt enkelt välkommen att fynda väldoftande parfym online!

Tips för ett lyckat köp! När du väl hittat en favoritdoft vill du nog inte att den ska ta slut, så varför inte klicka hem den största flaskan? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

EdT, deodorant eller after shave? Att ha en personlig doft hemma i badrumsskåpet är inte något som man tackar nej till, och när det kommer till Rochas parfym så finns det goda dofter i en hel del olika utföranden. Det går att välja bland till exempel EdT, deodorant och after shave. Så vilken slags doft du än är ute efter så går det säkerligen att hitta en som passar bland alla Rochas produkter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.