Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt Rut & Circle online!

Fyndiqs favoriter

Billiga kläder på nätet från Rut & Circle! Är det dags att köpa kläder online? Då har vi ett förslag för dig: Snygga kläder från Rut och Circle till ett lågt pris. Här hittar du snygga mössor, vantar, toppar och kjolar – och allt där emellan, till ett pris som gör att plånboken knappt kommer att märka av ditt köp. Rut & Circle har mängder av fina och billiga kläder och vi på Fyndiq är stolta över att kunna erbjuda dessa. Hur låter en Rut and Circle jacka? Eller varför inte deras vackra klänning Florence i grönt?

Tips för ett lyckat köp! Du kan självklart välja att handla på Rut and Circle i Göteborg eller en annan fysisk butik. Men då kan du inte räkna med lika bra priser som här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg och fräsch i kläder från Rut & Circle! Rut & Circle är ett modebolag som fokuserar på prisvärda kläder. De säger sig inspireras av internationella trender, vilket både är tydligt samt gör att man nästan alltid hittar någonting att bli förälskad i när en ser till deras stora utbud. Jackor, mössor, klänningar och blusar. Här finns damkläder i alla varianter och om du väljer att handla dina kläder på nätet via oss på Fyndiq kommer du ner i pris. Ta ett varv och kolla in vårt stora utbud, du hittar garanterat någonting du gillar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.