Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda billiga Streetz hörlurar online!

Låt hörlurarna spela din musik! I denna digitala värld finns det mycket roligt att leka med, och det bästa måste ju vara det att en alltid kan lyssna på musik. Oavsett om du sitter på bussen eller på jobbet, är i skolan eller hemma — så kan du trolla fram hörlurar som spelar upp din musik för dig. Vi på Fyndiq förstår vikten i att ha ett par bra hörlurar till detta, och är stolta över att presentera vårt stora utbud av vanliga hörlurar, in ear hörlurar och headset från märket Streetz. Streetz har nämligen mängder hörlurar av hög kvalitet, och du kan välja att unna dig ett par gröna, blå eller rosa hörlurar. Och självklart får du dessa hos oss till billigare pris.

Tips för ett lyckat köp! Hörlurar test är någonting du kan söka på om du vill veta vilka som är bäst. Eller så testar du dig fram här, våra priser är ju så billiga att det knappt märks att du handlat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra headset avgör samtalet! Det digitala har ju självklart kommit med mer än musik. Och mobiltelefonerna är ju verkligen någonting som tagit världen med storm, eller hur? Om du är en av de många som älskar musik och att prata i telefon, bör du verkligen investera i ett bra headset från Streetz. Med Streetz headset kan du kombinera dina favoritsysslor, och du kommer också se riktigt cool ut i dessa snygga, och billiga hörlurar. Vi har, som alltid, ett stort utbud med lite billigare priser. Kom in och fynda så lär du snabbt hitta vad du söker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.