Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Torr och skön i Tenson jacka! Att vara ute i naturen är något som är balsam för själen, det kan nog de flesta hålla med om. Att få känna solens strålar mot kinden, höra fåglarnas sång och lövens prassel är bra härligt. Men det är inte så härligt om man inte är rätt klädd. Så för att du ska kunna klä dig helt rätt när du ska ut och uppleva naturen har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga Tenson produkter, där du hittar allt från jackor och underställ till mössor och badkläder! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Ett hett tips är att du dubbelkollar storleken på de kläder du lagt i kundvagnen innan du beställer — att få hem fel storlek skulle ju vara förargligt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tenson — varumärket som föddes i Varberg! Tenson såg dagens ljus år 1951 i Varberg, och sedan dag ett har fokus för företaget legat på att leverera kläder som är enormt funktionella samtidigt som de är välgjorda och snygga. Friluftskläder i innovativa material och perfekta passformer är vad du får när du köper Tenson kläder. Du vet ju vad man brukar säga, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Klädd i en Tenson jacka eller kanske en skön mössa kan du vara säker på att du inte har dåliga kläder.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.