Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt från Terrapin billigt online!

Hel mobiltelefon med mobilskal! Att ta hand om det som man håller kärt är ingen ny företeelse, men däremot så kanske just det som man håller kärt byts ut. Numer är nämligen ofta en mobiltelefon just det som man refererar till, och såklart ska man ta hand om den på bästa sätt! Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av grymma mobiltillbehör från Terrapin. Här hittar du Terrapin mobilplånbok, mobilskal och plånboksväska till riktigt billiga priser. Din telefon kommer garanterat bli nöjd med sina nya, fina tillbehör!

Tips för ett lyckat köp! Är du en sådan som älskar att matcha mobiltillbehör med kläder och accessoarer? Klicka hem mer än en pryl från Terrapin i så fall! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånboksfodral eller skal? Man kan hitta massor av olika tillbehör för mobiltelefoner på marknaden, och frågan om vilket som är bäst är ständigt obesvarad. Och faktum är att det varierar! För en Sony Xperia kan ett skal passa ypperligt, och kanske är det ett läderfodral man vill ha till sin Samsung eller iPhone? Det varierar dock från person till person, och inte telefon till telefon, så ett Terrapin flipfodral eller plånboksfodral kan passa för alla, bara man själv känner sig bekväm med det. Det gäller dock att kolla så att just det man beställer hem är anpassat efter ens telefon, det finns nämligen olika modeller!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.