Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda The Monte billigt online!

Riktigt smart med en plånbok! Att hålla reda på alla saker är en utmaning för de flesta av oss. En dröm hade såklart varit om man kunde ringa sitt borttappade kreditkort, precis som man kan med sin telefon. Tyvärr går det ju inte riktigt i dagsläget. Men hos oss på Fyndiq kan du hitta massor av härliga produkter som till exempel en börs från The Monte! Med en sådan kan du i alla fall ha dina kort och kontanter på ett och samma ställe, så att risken att du tappar bort dem blir betydligt mindre. Dessutom är det riktigt billiga The Monte plånböcker du hittar här, så välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Matcha din The Monte väska med din plånbok! Du hittar enkelt The Monte produkter som passar ihop med varandra här på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En väska behövs också! Det är inte heller bara pengar man kan tappa bort, utan i princip allt möjligt. Att ha en bra handväska eller portfölj är därför minst lika viktigt som att ha en liten plånbok. Och som tur är så finns det massor av fina The Monte väskor här på Fyndiq. Så oavsett om du är sugen på en smart datorväska eller en snygg skinnväska att ha till vardags så kan du hitta det i vårt stora The Monte sortiment.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.