Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Produkter från Thule i mängder! Oavsett vad du ska transportera en iPhone eller en cykel, är det viktigt att det görs med försiktighet. Det är även någonting som varumärket Thule är väl medvetna om, och vi på Fyndiq är glada över att kunna erbjuda deras produkter till ett lågt pris. Här hittar du billiga Thule produkter i allt från Thule bumperskydd Vectros till Thule GoPro väska i svart. Stort som litet, skydd är alltid viktigt. Ta inte det osäkra först — gör tvärtom: välj det säkra före det osäkra. Det gör du om du väljer Thule, och extra billigt blir det om du handlar här!

Tips för ett lyckat köp! Svårt att välja mellan Thule Tabletskal och en Thule ryggsäck? Ta båda, hos oss är frakten trots allt densamma oavsett hur mycket du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Thule Sweden sedan 1942! Thule grundades i Sverige 1942 och har numera hela 3000 anställda samt fler än 50 produktions- och försäljningsenheter över hela världen. Med det i åtanke är det inte konstigt att man som återförsäljare känner sig stolt över att kunna erbjuda deras produkter. Kika igenom i utbudet och se vad som finns, kanske hittar du någonting till din cykel, som exempelvis Thule Cykelhållare Xpress 970 — en mycket omtyckt cykelhållare som är både lättmonterad och justerbar. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.