Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Tigi Bed Head billigt på nätet!

Snygg frilla med Bed Head hårprodukter! Vårt hår är en av de främsta accessoarer vi har, och därför vill man ju se till att vårda och styla håret så det når sin fulla potential! Här på Fyndiq hittar du en mängd olika hårprodukter online från Tigi, ett av de mest populära märkena när det kommer till hårvård! Vi har ett stort utbud med riktigt bra priser, och hur mycket du än beställer så är fraktavgiften låg, så här har du riktigt bra chans att fynda riktigt billigt!

Tips för ett lyckat köp! Du kan behöva olika produkter för olika frisyrer, så se till att du inte missar att beställa någon av de produkter du behöver för att fixa snyggaste barret! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Ren och fin med Bed Head shampoo & balsam! Hår ska inte bara vara fint och må bra, det ska helst vara rent också! För det spelar ingen roll hur fin frisyr eller uppsättning vi har om håret är smutsigt, fett och kanske luktar — det förstör alltihopa. Så börja alltid med att tvätta håret med shampoo & balsam, och sedan kan du sätta igång och börja styla med hårgel, locktång, hårspray, tuperingskam och allt vad du kan tänka dig, för att få till den där riktigt snygga frisyren! Med produkter från Tigi blir ditt resultat garanterat snyggt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.