Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Var bekväm och skyddad med arbetskläder! Tranemo har en lång historia i textilbranschen och för tillfället inriktar de sig enbart på arbetskläder och skyddskläder. Du som arbetar som till exempel snickare, vägarbetare eller byggarbetare gör därför rätt i att köpa dina kläder från Tranemo. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga produkter från Tranemo, så att alla arbetare ska hitta kläder som är bekväma och skyddande. Välj mellan arbetsbyxor, västar, jackor och overaller. Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att hitta fler fina fynd hos oss. Du betalar alltid samma frakt, oavsett hur mycket eller lite du handlar för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slitstarkt och funktionellt från Tranemo! Alla kläder från Tranemo är väldigt slitstarka och håller för det fysiska arbete som du ska utföra. De är även funktionella och hjälper dig med fiffiga lösningar under arbetsdagen. Den som arbetar mycket utomhus kan till exempel köpa en midjejacka från Tranemo med många fickor och smarta funktioner. För snickaren kan en Workerbyxa Premium vara det rätta köpet eftersom denna har hängfickor och knäskyddsfickor som är förstärkta med extra kraftig Oxfordnylon. För vägarbetaren passar det att köpa en Vinterbyxa varsel med hängslen, som är perfekt för kalla dagar utomhus. Byxorna har dessutom hög rygg för att ge extra skydd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.