Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Expressleverans
Kundbetyg

Shoppa nagelprodukter från Trind Ett första intryck väger tungt, så det gäller att lämna det avtryck man vill representera. Nariga fingrar och torra händer är något som många vill komma ifrån och med lite hjälp kan alla få vackra naglar och händer. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga produkter från Trind. Trind har skapat ett unikt nagelvårdssystem som ser till att vi aldrig mer behöver skämmas över torra och tråkiga händer. Här shoppar du allt från deras nagellack och handkrämer till manikyrset. Då vi ständigt får in nya produkter kan det även vara värt att hålla ett vakande öga på vår sajt om det är något speciellt du letar efter.

Tips för ett lyckat köp! Slå på stora trumman och bunkra upp med skönhetsprodukter för dina händer, med allt från vårdande krämer till vacker lack! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Trind tar hand om dina händer! Sedan 1988 har företaget Trind sett till att människor kan få vackra händer. Företaget startades i Holland och nu används deras produkter över hela världen. Deras produkter passar alla hud- och nageltyper vilket gör att de är enkla att använda. Företaget satsar på hög kvalitet och känner du att det är dags att ge dina händer lite uppmärksamhet är detta ett märke att bunkra upp med i badrumshyllan.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.