Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Avdelningar

Fynda billiga V7 produkter online!

Stort utbud av V7 iPad fodral och V7 datorväska! Att ha en iPad utan att ha ett iPad cover är lika dumt som att ha en pool utan vatten. Och då en pool utan vatten inte låter så lockande så är det smart att ta sig en närmre titt på de billiga produkter som V7 erbjuder och som du finner här på Fyndiq till fina priser. Här kan du fynda allt från V7 datortillbehör och tangentbord till headset och mängder av snygga väskor online.

Tips för ett lyckat köp! Viktigt att tänka på är att den laptop väska du köper ska passa den dator du har hemma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att köpa fodral till iPad! Är det en bärbar datorväska, en Notebook väska eller ett snyggt fodral till surfplatta som du är ute efter? Ja, i den djungel av väskor till vår teknik är det inte lätt att hitta rätt. Ska du utgå från säkerhet och skydd är en väska ett lämpligt alternativ, och vill du ha möjlighet till att använda din padda var som helst är en V7 Slim Folio ett val som inte kommer göra dig besviken då du med enkelhet kan plocka fram den på resande fot. Klicka dig runt, läs om produkterna och lägg ner de produkter du finner intressanta i kundvagnen och så sköter vi resten.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.