Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga White Diamonds mobilskal!

Ge din telefon det där lilla extra med ett White Diamonds mobilskal! Hos oss på Fyndiq hittar du supersnygga mobilskal och fodral från White Diamonds. De finns för iPhone, Samsung och Sony och du klickar snabbt och enkelt hem dem direkt från nätet. Märket White Diamonds är specialiserat på snygga mobilskal med Swarovski kristaller, och vem vill inte ha en telefon med lite extra blingbling? I vårt stora sortiment är det enkelt att hitta flera favoriter, så det kan vara svårt att välja bara en. Då är det tur att det är så billigt att shoppa hos oss på Fyndiq. Köp dina mobilskal från White Diamonds redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du hörlurar till din iPhone? Det hittar du också här hos oss på Fyndiq, till fyndpriser så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En snygg telefon behöver ett snyggt skydd! En så snygg telefon som en iPhone förtjänar att hållas fri från repor och andra skador. Därför är det värt att skydda telefonen med ett snyggt mobilskal eller fodral från White Diamonds. Sen ska vi heller inte glömma bort vår Samsung Galaxy eller vår Sony som också behöver bra skydd, och White Diamonds har ursnygga mobilskal även för dessa smartphones! Vi på Fyndiq har samlat alla mobilskal från White Diamonds på en och samma plats. Här kan du hitta alltifrån mönstrade skal till enfärgade. Vi har White Diamonds mobilskal i tusentals olika färger!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.