Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga hörapparatsbatterier online!

Fynda batteri till hörapparat billigt online på Fyndiq! Det är viktigt med hörapparatsbatterier, därför är det bra att dem är billiga att köpa online – då kan man införskaffa en bunt att ha hemma som räcker länge! Välj mellan Proove hörapparatsbatteri av typ A312 eller Kodaks kvicksilverfria 12-pack med batterier som är av typen zink-luft. Många av batterierna har färger som gör att de smälter in färgmässigt med din hörapparat, det gör att det antingen kan väljas i djärva färger för att inte tappas bort, eller hudfärger för att smälta in och inte synas i örat.

Tips för ett lyckat köp! Vet du inte vad för slags batteri som passar din hörapparat? Läs produktbeskrivningen noga för att få reda på vilken storlek och styrka som passar just din. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla batterier på ett och samma ställe! De flesta hörapparater kräver batterier med 1,4 volt i styrka vilket gör det lätt för dig att hitta rätt bland alla batterier som finns att tillgå i utbudet. Många av de produkter som finns att köpa har dessutom smarta behållare som gör att du har smidig tillgång till själva batterierna när det är dags att byta. Det kan vara en hållare som är roterbar och dessutom går att hänga upp på väggen. Välj och vraka bland det stora sortimentet med billiga hörapparatsbatterier här på Fyndiq. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.