Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga knappcellsbatterier online

266 Fynd

Handla knappcellsbatterier till små prylar

Det är många prylar som kräver ett batteri för att hålla igång. Detta gäller inte bara stora apparater som högtalare eller brandvarnare, utan batterier behövs även i exempelvis klockor och leksaker. I dessa lite mindre produkter krävs ett mindre batteri — nämligen ett så kallat knappcellsbatteri. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga knappcellsbatterier som du kan handla online hos oss. Välj mellan batterier i olika storlekar och från ett gäng kända varumärken som Kodak, GP och Maxell. De flesta knappcellsbatterier kommer i flerpack och du får garanterat användning av fler än ett!

Tips för ett lyckat köp

Vi har inte bara knappcellsbatterier här hos oss. Du kan nämligen fynda det mesta som har med batterier att göra här. Ta dig en titt runt på Fyndiq och se vad du kan hitta! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Batterier med lång livslängd

Något som är bra med knappcellsbatterier, förutom att de är små och passar för små apparater, är att de har väldigt lång livstid. Knappcellsbatterierna håller längre än de flesta andra batterier och därför behöver du inte tänka på att byta ut batterierna lite då och då. Detta gör dem väldigt miljösmarta och vill du vara ännu mer miljösmart hittar du speciellt framtagna knappcellsbatterier som är snällare mot miljön än andra. Smart vä