Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga klockbatterier online

214 Fynd

Hitta batteri till din klocka på Fyndiq

Det är inte så svårt att ändra batteri på klockan som man kan tro! Det är bara att beställa hem ett billigt klockbatteri här på Fyndiq, så kommer det hem till dig på posten inom kort. I vårt stora sortiment av batterier finner du massor av knappcellsbatterier, vilka är enklare än någonsin att själv montera in i klockan när det gamla batteriet gett upp. Dessutom passar batterierna även till andra elektroniska produkter än just klockor, praktiskt vä Här finner du billiga klockbatterier från märken som Sony, Renata och Panasonic, samt många fler.

Tips för ett lyckat köp

Vet du inte vad för slags batteri som passar din klockä Läs igenom produktbeskrivningen för att få reda på vilken storlek som passar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klockbatteri som är bättre för miljön

Det som är så bra är att alla batterier självklart är fria från kvicksilver, vilket gör att det kanske känns extra fint för miljön att köpa en bunt små battericeller att ha hemma — för de går åt. Ett enda batteri kan hålla igång klockan från ett till tre år. De allra flesta klockor behöver en spänning på 1, 55 Volt och som tur är finns i vårt utbud massor av klockbatterier som har just detta specificerat. Det finns massor att välja bland i både fler-pack och en-pack till olika priser.