Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga högtalare online!

Smarta trådlösa högtalare för ljud var du vill! Det sägs ju att tystnad är guld, men vi tycker att det finns två sidor på myntet. Musik, radio, film och ljudböcker är också det någonting som är till stor glädje för många människor. Med bra högtalare har du alltid möjlighet att fylla det tomma luftrummet med vad som nu ligger i din smak. Högtalare till dator i hemmet och på kontoret eller bilhögtalare i bilen. Med trådlösa högtalare ökar din frihet markant, då du kan bära med dig ljudet lite som du vill! och med en liten bluetooth högtalare ger dig också stor frihet att själv välja vart du vill spela upp musiken.

Tips för ett lyckat köp! Tänk efter hur vad du vill att dina högtalare ska göra för dig. Ska de vara små och diskreta, eller får de ta plats? Skaffa de ett som passar ditt eller dina behov allra bäst, oavsett om det är till datorn eller bilen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ljud gör att vi trivs! Det är många som inte gillar när det är knäpptyst runt dem, de vill gärna ha lite bakgrundssorl, eller någonting att underhållas av. Det kan vara att du spelar musik från datorhögtalare eller har radion på i bakgrunden under tiden du jobbar. Vid tråkiga hushållssysslor som disk och städning gör musik att tiden går fortare, och bilturen eller timmarna i solstolen blir betydligt mer spännande av att spela upp en bra ljudbok, kanske någon av de senaste deckarromanerna? Och med en liten bluetooth högtalare skapar du lätt mysstämning till strand- eller parkhänget på sommaren. Med billiga högtalare blir ditt liv lite roligare helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.