Kundservice

Högtalare

29 620 Fynd

Vi är omringade av musik dagligen, var vi än går hör vi musik, i butiken, på gatan eller på jobbet. Många tycker om att ha musik i bakgrunden när man vill fokusera, kanske en podd eller dina favoritlåtar. Det kan också få tiden att gå snabbare om du underhålls av musik vid sysslor som att till exempel tvätta eller städa. Högtalare kommer i alla varianter, bland annat bärbara som du kopplar med hjälp av bluetooth och kan ta med till stranden. Också stationära högtalare som du kan placera i ditt hem för att snabbt och smidigt kunna sätta på musik precis när du känner för det! Små högtalare för vardagen eller en stor med riktigt bra bas, perfekt för festen. Prisvärda högtalare av kvalité hittar du på Fyndiq!


Filtrera

Bluetooth högtalare

En bluetoothhögtalare är precis vad det låter som, en högtalare som du kopplar din telefon eller dator till genom Bluetooth. Det smidiga med dessa högtalare är att du slipper problem med att hitta rätt uttag för din enhet. Bluetooth finns i stort sett på alla elektroniska enheter, såsom mobilen, datorn, surfplattor, smartklockan vilket gör att det är väldigt enkelt att använda. Det finns både bärbara och stationära högtalare med Bluetooth, de bärbara kan du smidigt ta med dig överallt utan massa kablar som är ivägen. Eller är du trött på att din högtalare alltid laddar ur? Då finns det stationära högtalare som du kopplar in i ett eluttag och det enda du behöver göra är att koppla samman din enhet med den.

Högtalare bluetooth

De kända märkena Marshall och Sonos har riktigt kvalitativa högtalare med bluetooth som du kan hitta på Fyndiq till ett grymt bra pris. De erbjuder allt från små bärbara högtalare som är vattentåliga och även större stationära. Även om du väljer att köpa en mindre variant kan du fortfarande förvänta dig ett riktigt bra ljud. Större högtalare har mer kapacitet och därför kan du spela musiken väldigt högt och med mycket bas. För att maximera ljudupplevelsen kan du till och med koppla ihop flera högtalare med varandra!

Trådlös högtalare

En trådlös högtalare är det ultimata valet för dig som ogillar trassel med sladdar eller om du kanske inte har ett uttag i närheten. Högtalaren behöver antingen laddas upp med en laddare eller batteri, när du gjort det får du en speltid på flera timmar!

Bärbar högtalare

Vill du ta med stämningen till parken eller stranden? Då är en bärbar högtalare det perfekta valet för dig. Inga sladdar, inget krångel. Bärbara högtalare kopplar du enkelt ihop med din mobil via Bluetooth. Det bästa med Bluetooth är att det inte krävs något Wi-Fi, därför kan du alltså ansluta precis när som helst. Förutom att det är supersmidigt med Bluetooth-anslutning så är en bärbar högtalare även smidig att ha med sig, överallt! De är oftast små så att du enkelt kan bära på den, och såklart helt utan sladdar. Däremot behöver du ladda upp din högtalare innan du tar med dig den.