Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda skivspelare billigt online hos oss på Fyndiq! Gillar du att spela musik som man gjorde förr i tiden eller tycker du bara att det är ballt med gamla skivspelare? Oavsett hur det ligger till så är det idag faktiskt väldigt modernt att spela musik i en vinylspelare. Retrotrenden ger charm och hemtrevnad till våra hem och det kan faktiskt vara riktigt kul att samla på sig skivor med musik att varva i skivspelaren. På Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga skivspelare – välkommen att kolla in alla olika varianter redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att kolla igenom våra andra kategorier för att se om det finns något annat för dig att fynda, du kommer med största sannolikhet hitta något som faller i dig smaken! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skaffa en skivspelare och spela musik med stil och klass! Du kommer utan tvekan att imponera på dina vänner rejält om du införskaffar en skivspelare till hemmet! Det är dessutom en schysst inredningsdetalj och skivorna som du spelar i vinylspelaren kan du också hänga på väggen som dekoration, de är väldigt snygga! Kolla in sortimentet med allt från vinyl- och skivspelare från Soundmaster, Denver, Lenco och Roadstar till Audio-Technica. Så, vad väntar du på? Hoppa på retrotåget och klicka hem en cool skivspelare hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.