Kundservice

Fynda billiga FM-sändare här

1 311 Fynd

Filtrera

Köp billiga FM-sändare online här på Fyndiq

Att glida runt i sin bil utan musik är som fredagsmys utan chips. Saknar din bil möjlighet att spela upp musik från din telefon är en FM-sändare räddaren i nöden. Det finns massor av olika sorter, men de fungerar oftast på liknande sätt. Här hos oss hittar du massor av billiga FM-sändare att välja bland. Äntligen kan du få användning av bilens 12 V-uttag, eller cigarettuttag som det också kallas. Koppla enkelt in sändaren i uttaget och byt ut den tråkiga radioprataren mot din favoritmusik!

Tips för ett lyckat köp

De flesta bilar har ett 12V-uttag, men dubbelkolla för säkerhets skull att din bil har det. Skulle din bil sakna 12V-uttag, eller om du letar efter en annan lösning finns det varianter som du kopplar direkt till din telefon i stället. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Din alldeles egna radiokanal

Du kanske undrar hur en FM-sändare faktiskt fungerar? Det är inte helt självklart, men en ledtråd hittar du i själva namnet. När du kopplar in FM-sändaren i bilen och din telefon skapas det en egen radiofrekvens som du kan ratta in från bilens radio. Hade du drömmar om att bli radioprogramledare är detta ett sätt att förverkliga dessa. Tyvärr når inte radiosignalerna särskilt långt så du får nöja dig med att underhålla passagerarna i baksätet eller möjligtvis bilar som passerar med din frekvens inställd.