Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga CD-spelare online här på Fyndiq! Idag pratas det mycket om streaming, men känslan av att sätta på sin favoritskiva i sin CD-spelare är något alldeles extra. Det är något särskilt med att höra skivan snurra igång för att sedan övergå i ljuva toner från musiken. En CD-spelare kan komma både som så kallade Boomboxar, bärbara CD-spelare och ibland även som större skivblandare. Funktionerna kan variera men gemensamt är att de används för att spela upp CD-skivor. Hos oss hittar du ett stort sortiment av billiga spelare, för de gånger du vill sätta lite extra känsla på musiken i vardagsrummet.

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa hem fler saker som förhöjer musikupplevelsen! Vi har flera olika typer av mediaspelare och hörlurar för dig som älskar ljud, men de ligger under alldeles egna kategorier. Ta en titt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trendigt med skivor Streamingtjänster i all ära, men visst finns det få saker som slår att bläddra igenom sin egna skivsamling man samlat på sig under åren? Trots att utvecklingen går framåt är det många som faktiskt föredrar att spela CD-skivor, och det förstår vi. Om du tillhör generationen som inte är bekant med CD-spelare men känner att du vill testa på hur det var att lyssna på musik fram till 2000-talet hittar du ett stort sortiment av CD-spelare hos oss. Passa på att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.