Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt radiostyrt flygplan online!

Köp ett radiostyrt flygplan billigt online! En rolig leksak som barn och vuxna lekt med i många årtionden är det radiostyrda flygplanet. Planet kan flyga i luften och styrs lätt med en kontroll. Den som blir riktigt duktig kan till och med utföra konster med planet, som exempelvis en loop eller en störtdykning. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga radiostyrda flygplan och man kan välja mellan en rad olika modeller - både stora och små! Skynda att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp! Vi har en mängd olika radiostyrda prylar i vårt stora sortiment. Du kan bland annat hitta en radiostyrd helikopter och en radiostyrd bil. Köper du flera prylar än en, betalar du ändå samma frakt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flygplan i olika storlekar! Eftersom det finns en mängd olika flygplan på den här sidan kan man välja ett plan som faller en i smaken eller köpa flera typer av plan. Den som vill ha ett miniplan som är lätt att styra och som flyger smidigt kan köpa en Fox handkastseglare som bara väger 62 gram. Om man är ute efter lite tyngre plan med mer kraft kan man exempelvis köpa ett stridsflygplan Quadcopter utrustat med LED-lampor eller en Nine Eagle sky climber med riktigt breda vingar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.