Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga radiostyrda båtar online

43 Fynd

Stort utbud av radiostyrda båtar till lågt pris.

Det finns en del leksaker som sticker ut, som alltid blir barnens favorit. Många av dessa leksaker är radiostyrda och just på denna sida hittar du ett stort utbud av radiostyrda båtar till ett lågt pris. Här finns båten Outlaw 7, 5 S. C som flyger fram på vattnet, likväl har du Dragon Force 65 Segelbåt som flyter sakta men säkert. Vilken båt vill du styrä Köp din radiostyrda båt billigt från oss på Fyndiq idag!

Tips för ett lyckat köp

Blast elbåt med stinger motor är en mycket populär båt, och den är både stabil och snabb. Finns båten inte i vårt sortiment? Kom tillbaka imorgon, vi fyller konstant på med nya produkter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligare lekar med radiostyrda båtar — för både vuxna och barn

En bilbana är vanligt i ett barns lekrum men att ha radiostyrda båtar är snäppet bättre. Dessa måste ut i vattnet och med det har leken direkt blivit roligare, eftersom det innebär en större frihet. Kika igenom vårt stora utbud av elbåtar och välj den du tycker verkar bäst. Och du — man måste inte ha barn för att köra radiostyrda båtar, det en helt okej hobby även för vuxna. Dessutom slipper du ha förarbevis för en båt som är radiostyrd, vilket du måste ha när du styr en riktig båt!