Kundservice

Fynda billig radiostyrd bil online

4 250 Fynd

Radiostyrda bilar blir snabbt en favorit bland både barn och vuxna. Här kan du hitta ett brett sortiment av racingbilar i olika modeller och färger. Passa på att fynda billiga radiostyrda bilar hos oss till riktigt låga priser och snabba leveranser, sedan är det bara att köra gasen i botten!


Filtrera

Köp billiga radiostyrda bilar online

Det finns en tjusning i det radiostyrda när man från håll kan bemästra en liten snabb bil. För riktigt snabbt går det. Hos oss här på Fyndiq har vi samlat ett bra och roligt utbud av billiga radiostyrda bilar som kommer i många olika modeller. Allt från snabba och snärtiga Ferraris och racing bilar till stora tuffa monster trucks. Velar du mellan flera olika rc bilar – varför inte köra på båda två? Frakten blir lika låg oavsett hur mycket du plockar på dig.

Glöm inte batterierna till bilen

För att kunna köra den radiostyrda bilen så bra som möjligt krävs batterier, så se till att ha koll på rätt batteri och att alltid ha en extra uppsättning hemma. Tänk även vart du kör så att du inte riskerar att skada något i din omgivning, oavsett om det är inom- eller utomhus. Har du några frågor om din racingbil eller vill reklamera köpet kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Radiostyrda bilar och fordon för både vuxna och barn

Att köra radiostyrd bil är minst lika roligt för barn som vuxna - och man uppskattar det på olika sätt. Det är nästan så att man borde skaffa körkort, för kör man en Short Course Truck kommer den upp i 50 km/h och en Kyosho Psycho Kruiser har en toppfart på över 85 km/h.se till att köpa mer än en bil då det blir galet roliga tävlingar. Släpp fram barnet och börja lek!