Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig radiostyrd helikopter online!

Fynda helikopter Minion här! Med dagens teknik är det lättare än någonsin att leka med en radiostyrd helikopter, därför har vi på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud att välja och vraka bland! I denna kategori finner du radiostyrd mini helikopter, Silverlit Sky Eye, Minion RC med sensor, Mini Quadcopter med kamera, Sky King dubbelroterande samt Falcon drönare Quad med flera! Det finns många att välja på och det är lättare än någonsin att hitta sin favorit online här hos oss! Välkommen att shoppa billig radiostyrd helikopter på Fyndiq redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du se hela ditt kvarter från ovan? Många av helikoptrarna har kamerafästen som ger dig möjlighet att filma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flygmaskinen som aldrig slutar fascinera! Helikoptern har nog alltid lockat teknik- och flygintresserade, med sina roterande blad och mekaniska manövrering högt över markytan. Nu kan du flyga en mini helikopter och se världen från vilken vinkel som helst. Med en radiostyrd quadrocopter flyger du med hela fyra roterande blad och med en Solo Pro har du nattbelysning som gör mörkerflyg möjligt. Här hittar du allt från enklare mini radiostyrd helikopter till mer tekniskt avancerade quadcopter. En radiostyrd helikopter kan lekas med i all oändlighet om den tas omhand på rätt sätt. Skynda att fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.