Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billig projektor här! Stort utbud av smidiga och bra projektorer för filmuppspelning. Handla tryggt & enkelt. Nya produkter dagligen.

Fyndiqs favoriter

Köp billig projektor online på Fyndiq! Den som vill spela upp film, visa bilder eller visa en presentation utan att behöva ha en tv-skärm, gör rätt i att köpa en projektor. Med en projektor kan man visa olika typer material för större grupper, var man än befinner sig. Det enda som behövs är egentligen projektorn och en vit slät yta. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga projektorer för hemmabruk och för kontoret. Välj mellan en rad olika modeller, välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! För att få allra bästa resultat när du använder din projektor behöver du en projektorduk. En sådan hittar du här hos oss. Köper du båda två betalar du samma frakt. Så passa på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta med projektorn! Det som är så bra med en projektor är att man kan ta med den var man än går och visa presentationer, videofilm och klipp med. Projektorerna på den här sidan är byggda just för att de ska vara lätta att bära och de är verkligen portabla. Dessutom har de fjärrkontroller som gör dem lättmanövrerade! Här finns även miniprojektorer som passar perfekt till den som tycker det är tråkigt att sitta framför skärmen och spela datorspel, och som istället vill projektera spelet på väggen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.