Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga mediaspelare online!

Köp billig mediaspelare online hos oss på Fyndiq! Trött på att försöka titta på klipp och annat roligt i din mobilskärm och vill se dessa i större bildformat? Då är det en mediaspelare du behöver, och det hittar du i mängder här hos oss på Fyndiq. Vi har nämligen knåpat ihop en kategori full av billiga mediaspelare, chromecast och produkter för att streama Apple TV för dig att shoppa loss bland. Kika igenom utbudet och hitta den mediaspelare som passar bäst för dig och dina behov — Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Din mediaspelare kan göra mycket för din upplevelse av ljud och bild — läs igenom produktbeskrivningen så får du se! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lätt att ansluta, enkelt att förstå sig på! Att koppla in en mediaspelare kanske låter komplicerat, men det är faktiskt enklare än man tror. En Google Chromecast, som är en digital multimediemottagare, är inte svårare än att man sticker in den i TV:n via HDMI-porten. Sen konfigurerar man med en mobilapp och använder sen sin smartphone, surfplatta eller laptop för att streama direkt till tv:n, smart va? Bra att veta är att du heller inte behöver en smart-tv alla gånger. Med en SmartTV-sticka kan du streama med din Android mobil, Windows PC , IOS eller surfplatta direkt till TV — eller varför inte streama Netflix från mobilen och visa på tvskärmen, det går också!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.