Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda DVD-spelare billigt!

Shoppa loss bland billiga DVD-spelare online hos oss! Tycker du, liksom vi på Fyndiq, att ett av livets stora nöjen är att titta på DVD film? Då är en DVD-spelare något för dig – och det är vad du hittar massvis av här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ihop ett brett utbud av billiga DVD-spelare för dig att fynda bland och du hittar spelare från flera kända varumärken att välja bland – och vem vill inte ha en bärbar DVD 7 spelare från Lenco till exempel? Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Kolla produktbeskrivningen för att lära dig alla DVD-spelarens smarta funktioner – vissa erbjuder en hel del mer än bara filmuppspelning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

DVD att ta med dig! I vårt breda sortiment finns både DVD-spelare som du kopplar in i din tv eller dator och portabla DVD-spelare som passar perfekt att ta med till vilket rum du vill – eller kanske på bilresan med familjen. En att kika närmare på är Denver DVD/USB 7" skärm med två timmar lång batteritid som är perfekt för just detta ändamål – när batteriet behöver laddas på kan du nämligen koppla den med både strömkabel och 12 volts biladapter! Dessutom kan du spela upp film från vanliga DVD-skivor och från ditt USB-minne.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.