Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig sovmask online!

Fyndiqs favoriter

Köp skön och smidig sovmask online! Att få sin skönhetssömn är otroligt viktigt för att må bra och för att hålla sig pigg och glad en hel dag. För att sova gott behöver de flesta personer ha ganska mörkt i sovrummet och har man av någon anledning inte möjlighet till det, kan en sovmask fungera utmärkt som ett komplement. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga sovmasker i många olika material och färger. Välj mellan masker i svart, rött, blått eller varför inte mönstrat? Välkommen att fynda hos oss redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter något annat som kan förbättra din sömn? Hos oss hittar du bland annat sköna sovkuddar och mysiga täcken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sovmask som stänger ute ljuset! Självklart är vissa sovmasker mer effektiva än andra och är man i behov av att få det riktigt mörkt när man sover, är det bäst att investera i en sovmask som verkligen gör jobbet. En sådan här mask är utrustad med antingen fördjupningar för nästa och ögon eller med skumgummilister kring näsan. Dessa finesser gör så att inget ljus kan sippra in vid näsan eller vid pannan! Köper man dessutom en sovmask i heltäckande material släpps inget som helst ljus genom själva masken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.