Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga öronproppar online!

Skydda öronen! Öronproppar kan vara perfekta vid flera olika tillfällen och här hos oss på Fyndiq har du ett stort utbud av proppar att välja bland! Här finner du gul öronpropp med hög dämpning, beige öronproppar för ett mer diskret intryck samt i starkare färger som ljusgrönt och orange. Bland annat finns det även HÖRA öronproppar, som är proppar som gör att du kan höra allt fast på en lite lägre ljudnivå, vilket passar utmärkt för konserter, för personal i skola, ute på nöjesställen och så vidare. Hitta de öronproppar du behöver och letar efter precis här! Det är lättare än någonsin att handla online hos oss så passa på att shoppa allt det du behöver hos oss. Köp billiga öronproppar här idag!

Tips för ett lyckat köp! Har du små eller stora inneröron? Det finns flera olika storlekar av propparna att välja på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Mot buller, snarkningar & hög musik! Öronproppar är ett enkelt litet verktyg som gör mycket. Med propparna avskärmar du dig från ljud när du studerar och när du har höga oljud runt dig vare sig det är på arbetsplatsen, på pendeltåget eller när du ska sova. Med öronpropp skadar du heller inte din hörsel när du är på konsert och vill stå längst fram. Skynda att fynda öronproppar online!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.