Kundservice

Fynda produkter för bättre sömn billigt hos oss

10 820 Fynd

Vi hjälper dig till en bättre sömn

Svårt att sova om nätternä Vi har produkterna som ger dig en god natts sömn, alla nätter! Kolla igenom vårt stora utbud av billiga sömn produkter nu och sov som aldrig förr. Här finns både sovmask, öronproppar och antisnark bettskena — så vad behöver du för bättre sömn? Kanske ett par Melaoptic Swedens som reducerar det blå ljuset från din smartphone, dator och surfplatta — perfekta sömnbrillor för den som gillar att blippa på telefonen vid läggdags men inte vill störa nattsömnen!

Tips för ett lyckat köp

Sköna täcken, kuddar och sängkläder ger också god sömn — det finns också hos oss, men i egna kategorier. Använd sökfunktionen för att hitta fler produkter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Sussa sött med rätt produkter

Visst kan man testa att dricka varm mjölk innan läggdags eller sänka temperaturen i sovrummet — men det finns enklare sätt. I vårt sortiment här hittar du alla sömn produkter du kan tänkas behöva för att sova gott hela natten lång. Välj och vraka bland öronproppar, antisnark band, bettskenor och sovmasker. Vad gör att just du har svårt att somnä Kolla upp det med en smart sovsensor! Eller du kanske vill somna till ljuv musik? Då ska du definitivt spana in SleepPhones — det är mjuka hörlurar anpassade att bära i sängen på natten!