Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Tvättbara munskydd i tyg

47 Fynd

Köp tvättbara munskydd i tyg hos oss. Vi har ett stort utbud som vi fyller på dagligen och ger dig snabb leverans av dina produkter. Många av produkterna finns även i flerpack om du behöver fler än ett skydd. Spana in vårt stora utbud och fynda tvättbara munskydd i tyg redan idag!


Köp tvättbara munskydd i tyg hos Fyndiq

Hos oss hittar du ett stort sortiment av munskydd i tyg av olika slag: mönstrade, enfärgade, med roliga motiv eller din favoritflagga. De finns även ofta tillgängliga i storpack så att du kan ha flera rena munskydd i tyg tillgängliga då du behöver dem. Ett munskydd (eller ansiktsskydd som det även kallas) skyddar dig från smuts, damm och partiklar och fördelen med att köpa ett skydd i tyg är att de kan tvättas så att du kan återanvända dem flera gånger om. En ytterligare fördel är att de ofta är bekväma och anpassar sig efter just ditt ansikte. Är du ute efter fler munskydd kan du följa länken och spana in hela vårt sortiment.

Munskydd i tyg med ventil

En del munskydd kommer även med en ventil som gör det lättare att andas med skyddet på. Detta är extra fördelaktigt om du kommer att ha på dig samma skydd under en längre tid. Så, kika igenom vårt stora utbud av munskydd i tyg och hitta dina favoriter. Som med allt annat du hittar hos oss så har vi alltid bra priser och billig frakt.