Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billig fingervibrator här

15 Fynd

Köp billig fingervibrator online!

En fingervibrator är en liten avlång vibrator som främst är framtagen för att stimulera g-punkten. Men den behändiga formen och den oftast kurvade spetsen, gör att du kan använda den till stimulans av klitoris och dina andra intima delar också. Kanske som en första introduktion till en stimulator. Fingra, peta, gnugga – gör precis som du känner är bäst för dig. Med en hudvänlig, säker och användarvänlig fingervibrator får du ett rent nöje 24/7. Fynda en billig fingervibrator online här på Fyndiq – och glöm inte någon av dina känsliga punkter!!

Tips för ett lyckat köp!

Prova olika funktioner i fingervibratorerna. Med piggar, många hastigheter och steg. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Säkra och sköna fingervibratorer garanteras!

Ha ett finger med i spelet, alla dagar i veckan. Med en billig fingervibrator från Fyndiq kan du även garanteras trygghet, säkra material och en trevlig design. Fingervibratorerna är fria från farliga ämnen och är gjorda för att passa alla. Du rengör enkelt din fingervibrator med lite ljummet vatten och parfymfri tvål, alternativt rengöringsmedel för sexleksaker. Vissa av fingervibratorerna är vattentäta eller vattentåliga. Kolla för säkerhets skull om den variant du köper är det innan du använder den i badet eller duschen. Redo att fynda din nya och billiga fingervibrator online nu? Du kommer inte att ångra dig!