Kundservice

Fynda billig klitorisvibrator här

477 Fynd

Filtrera

Köp billig klitorisvibrator online!

Tänk att en sådan liten kroppsdel kan vara så viktig. Med en klitorisvibrator kan du belöna dig själv och skämma bort din minsta del med största njutningen. Reta, använd sugfunktioner, pulsationer och små petande rörelser. Vi på Fyndiq har inte sparat på krutet när det gäller att ta in de bästa vibratorerna för din kvinnlighet. Här kan du finna mindre modeller som enbart fokuserar på din klitoris och som ryms i jackfickan, men du kan även fynda en billig klitorisvibrator online som även agerar vanlig dildo/vibrator i samma modell. Alla klitorisvibratorer är hudvänliga och tillverkas på trygga grunder av högklassigt material som inte skapar allergier. Använd helst vattenbaserat glidmedel när du använder någon form av vibrator, även en klitorisvibrator. Annars finns det risk för att du känner smärta och att dina slemhinnor blir irriterade. Vissa glidmedel är speciellt gjorda för vissa vibratorer så kolla gärna upp det som passar din modell. Den viktigaste relationen är den du har till dig själv, så utforska din egen lust ordentligt eller använd klitorisstimulatorn ihop och lek tillsammans. Visst kan du använda den med din partner men var säkra på att ni båda är friska och inte har några sexuellt överförbara sjukdomar innan bruk. Ha kul när du njuter! Det är vår filosofi här på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp!

Vilka vibrationer söker du efter? Ett första steg är att fundera på vad du uppskattar under oralsex eller hur du stimulerar dig med handen. Välj en klitorisvibrator med de pulsationerna och vibrerande stegen som passar just din kropp. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Rengöringstips och skötselråd!

Efter att du har använt en klitorisvibrator är det viktigt att du tar väl hand om den och att du rengör den som sig bör. Efter varje användning kan du ta lite ljummet vatten och parfymfri tvål alternativt ett rengöringsmedel som är framtaget specifikt för sexleksaker. Låt gärna produkten självtorka efter rengöring eller ta en ren handduk och torka torrt. Nu är du klar att fynda din billiga klitorisvibrator online här på Fyndiq.

Hur kraftfull kan en klitorisvibrator varä

Vibrationerna på en klitorisvibrator kan vara starka och svaga och regleras vanligtvis med en knapp på vibratorn.

Hur används en klitorisvibrator?

En klitorisvibrator kan se olika ut. Vissa är penisformade medan andra har små fingerliknande piggar eller ”sugpropp”som är till enbart för klitoris och kittlar den.

Hur rengörs en klitorisvibrator?

Tvätta klitorisvibratorn med ljummet vatten och mild tvål eller ta rengöringsmedel för sexleksaker.