Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga vibrerande ägg här

191 Fynd

Köp billiga vibratorägg online!

Ett vibrerande ägg är en mindre och smidig variant av en vanlig vibrator. Namnet antyder att den liknar formen av ett ägg med vissa små olikheter och skillnader förstås. Vibrator-ägg är praktiska att ta med dig i handväskan eller till och med i jackfickan om du har bråttom att stilla dina begär. De är små och behändiga utan att ta mycket plats. Här på Fyndiq är det bara att bläddra mellan alla söta vibratorägg med underbara funktioner, medförande fjärrkontroll eller gulliga former. Nu kan du se på ägg på ett helt annat sätt och shoppa ett billigt vibrerande ägg online för helt andra syften än ätbara!

Tips för ett lyckat köp!

Satsa på ett fjärrstyrt vibratorägg som kan kontrolleras på avstånd. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Prova flera vibrerande ägg!

Lägg alla ägg i en korg och köp på dig flera billiga och sköna vibratorägg för att ha ett större val. Vilket ägg har du lust att stimulera dig med idag? Vill du kanske ha ett inbyggt ägg i trosan eller känns det trevligt att tänka på att din partner styr från kontoret med en fjärrkontroll? Är du rädd för att någon ska genomskåda din hemlighet? Köp ett vibrerande ägg i form av en fjäril, ett läppstift eller något annat som inte verkar avslöjande. Då kan du bara förvara det i sminkväskan eller i skrivbordslådan utan att riskera att få pinsamma frågor om någon skulle märka det. Fynda stort av små billiga vibratorägg online här på Fyndiq!