Kundservice

Topcoat, Topplack Gel Naglar

11 Fynd

Fixa dina naglar

Hos Fyndiq hittar du det du behöver för att ta hand om dina naglar, oavsett om det handlar om nagellvård, nagelgel eller nageldekor. Kolla in våra lösnaglar i olika färger och motiv. Är du sugen på att göra egna gelnaglar så kan vi rekommendera våra startkit som innehåller allt du behöver.

Nagelkit med gel

För dig som vill göra egna naglar hemma så kolla in Fyndiq breda utbud av startset med allt du behöver för att göra gelnaglar hemma. Du har bland annat en liten UV-lampa för härdning i kitet, nagelgel och verktygen du behöver för att få till snygga naglar. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter både för proffs och de som vill göra naglar själv hemma. Glöm inte att kolla in Fyndiq alla nageldekorationer, välj och vraka mellan mängder av motiv och material. Oavsett vilken typ av nagel du tänker dekorera så hittar du dekorer för alla naglar här.

Topplack för dina gelnaglar

Hos Fyndiq hittar du mängder av olika topplack gel naglar. Använd detta för att få till en slutfinish på dina gelnaglar. Topplacket är det sista du lägger på innan du härdar din nagel i UV-ljus. Vi har ett brett utbud som passar både proffs och nybörjare.

Top Coat

I Fyndiqs breda sortiment så hittar du massor av olika topcoats. Ett topcoat lack lägger du på efter att du lackat klart dina naglar. Var inte rädd för att lägga på topcoat efter att du har dekorerat eller målat nageln, eftersom varje lager med topcoat gör att din nagel blir glansigare och håller längre. Hos Fyndiq handlar du säkert online med fri frakt och snabba leveranser.

Ta hand om dina naglar

Du behöver ta hand om dina naglar och nagelband. Hos Fyndiq hittar du massor av produkter för nagelvård. Här hittar du nagelbandsolja i flera olika dofter. Dessutom har vi ett stort utbud av nagelfilar och nagelborstar. För dig som gillar att måla naglarna så är det även viktigt med en bra nagellacksborttagning, vi har produkterna som funkar och är skonsamma mot din hud och naglar. Som vanligt är priserna låga och du har fri frakt, dessutom snabb leverans.