Kundservice

Baslack, Topplack Gellack

133 fynd


Filtrera

Med ett topplack skapar du bättre förutsättningar för att ditt nagellack ska hålla längre. Vi har ett generöst utbud på lack av olika slag till riktigt bra priser som vi skickar till dig inom ett par dagar.

Köp billiga nagelprodukter hos oss

Den som har ett intresse för naglar vet att det krävs mer än ett vanligt lack för att det ska se lika snyggt ut som vid applicering som ett par dagar senare. Ett topplack, eller ett baslack som det också kan kallas för applicerar du innan och efter du tagit på det vanliga nagellacket. Vi har ett brett utbud på topplack för alla typer av nagellack. Välkommen att fynda hos oss på Fyndiq!

Så väljer du rätt topplack

I vårt utbud kan du välja mellan över 200 olika topplack. Eftersom valmöjligheterna är stora kan det vara svårt att veta vilken du ska köpa. Till att börja med ska du utgå från vilken typ av nagellack du i övrigt använder. Om du till exempel använder dig av gellack har vi topplack gellack. Vi har även topplack och baslack för dig som använder dig av vanligt nagellack. Fördelen med topplack är att de är genomskinliga till färgen och smälter därför samman med den färg du valt ut på lacket.

Så använder du produkten

Om du vill skydda dina naglar kan du börja med att applicera ett tunt lager av baslack. Så snart som det har torkat använder du ett valfritt nagellack. Därefter använder du ditt topplack för att få till en riktigt snygg finish. Förutom att finishen blir riktigt lyckad så skapar du bättre förutsättningar för att nagellacket ska hålla längre. Lacket kommer inte att skiva sig lika snabbt och produkten skyddar dina naglar från slitage och skador. Baslack och topplack är alltså samma sak, men de används i olika steg när du målar dina naglar. Därav de olika namnen. Du behöver inte heller följa alla steg om du inte vill. Det går fint att bara använda topplacket eftersom den skapar en glansig yta och ger bra skydd åt dina naglar. Med andra ord är produkten mångsidig och ger dig snygga naglar.